2013-10-02 17:05:15• hírek • (x)

Minőségi munkavédelmi ruhák a Safety Centertől

A cég a neves európai munkavédelmi ruha gyártók árúcikkei mellett saját gyártású termékeket is forgalmaz.

Manapság már nem csak a munkaadó felelősségtudatán múlik az, hogy kapnak-e a dolgozók a munkavédelmi előírásoknak megfelelő ruházatot, hanem az ezzel foglalkozó szervek is rendszeresen ellenőrzik, hogy megfelelő ruházatban dolgoznak-e a munkavállallók. Az alkalmazottak biztonságban tartó ruházat tehát nem luxus, hanem alapvető követelmény.

A szatmárnémeti székhelyű Safety Center nevet viselőcég 2008-ban alakult, kezdetben pedig az olaszorszagi FTG Safety Shoes és a Giasco munkavédelmi cipőket forgalmazták. A következő évben, 2009-ben a kereslet és igények növekedésére reagálva kezdték meg forgalmazni a munkavédelmi termékek szélesebb választékát.

A Safety Center jelenleg a SACLA francia gyártó munkavédelmi termékeit forgalmazzía, valamint 2012-ben megkezdték a kereskedést a CERVA cég termékeivel is.

Jelen pillanatban a vállalkozás mind a SACLA mind pedig a CERVA cég teljes termékpalettáját forgalmazza, ami korülbelül 5000 fajta terméket jelent. Raktáron több mint 200 féle terméket tartanak, amelyekkel azonnal ki tudják szolgálni az ügyfeleket. Ilyenek a bőr-, pamut- és mártott kesztyűk, munkahelyi mentőládák valamint utántöltők, munkavédelmi cipők és bakancsok, legzésvédő maszkok, biztonsági hevederek, munkahigiéniás termékek. Azokat a termékek pedig, amelyek éppen nincsenek raktáron, azokat rövid szállítási határidővel tudják az ügyfelek rendelkezésére bocsájtani.

Azok a cégek pedig, akik egyedi kialakítású, megszemélyesített munkaruhákat szeretnének az alkalmazottakon látni, azok is bizalommal fordulhatnak a Safety Centerhez. 2013 őszén ugyanis a cég saját gyártású munkavédelmi ruhák forgalmazásába kezdett, amit a vevők, megrendelők igényeinek megfelelően készítenek el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: